Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 4. Sınıf öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında ilimizde bulunan sportif faaliyet alanlarından yoksun, tadilat ve tamirata muhtaç olan köy okulları için anlamlı projeler gerçekleştirmişlerdir. Öğr.Gör. Bekir TOKAY gözetiminde gerçekleştiren faaliyetlerde öğrencilerimizden Mustafa KAHRAMAN, Halil ÖZKAN, İlhan POSLU, Emrullah YENER, Alijan İSAKOV Uşak Merkez’e bağlı Derbent Köyü İlk ve Orta Öğretim Okulunun dış cephe, spor sahalarının yer çizimleri ve voleybol direklerinin imalatı ile birlikte saha çizimlerinin yapımı ve öğrencilerin kullanımı için avlu içerisinde bulunan kamelya ve çeşmenin restorasyonlarını tamamlamış aynı zamanda okul öğrencilerine kırtasiye yardımında bulunmuşlardır. Aynı ders kapsamında faaliyet yürüten öğrencilerimizden Shir JUMAYEV, Azamat ACHİLOV, Doğuş AKAR, Ercan ERENER, Ömer ÇELİK ise Uşak Merkez’e bağlı Karakuyu İlk ve Orta Öğretim Okulu ve Mehmet Sesli Ortaokulu’nun yıpranmış iç cephe boyasını ve bahçe içerisinde çeşitli yaş gruplarının kullanabileceği eğitici yer oyunları, spor sahalarının ve materyallerinin restorasyonunu gerçekleştirerek okulumuzu en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Geleceğin öğretmen adaylarının köy okullarını güzelleştirdikleri bu güzel faaliyetler, onların mesleki hayatlarında da ne denli iyi işler başaracaklarının habercisi olmaktadır. Yaptıkları bu anlamlı faaliyetlerden dolayı tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Uşak Merkez’e bağlı Derbent Köyü İlk ve Orta Öğretim Okulu

15 Aralık 2017