27 Mart Çarşamba günü Spor Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Kültür Spor Daire başkanlığı işbirliğiyle Üniversitemiz Kapalı Yüzme havuzunda akademik/idari personel ve öğrencilerimizin katılımıyla ‘Uşak Üniversitesi 2. Yüzme Şampiyonası’ gerçekleştirilmiştir. 85 yarışmacının katıldığı müsabakalar, fair play çerçevesinde sportmenlik içerisinde gerçekleştirildi. Müsabakaları Spor Bilimleri Fakültesinde öğrenim gören ilimiz yüzme hakemleri başarılı bir şekilde yönettiler. 16 farklı kategoride gerçekleştirilen müsabakalarda 29 sporcu madalya kazandı. Yarışmanın organizasyonu aşamasında emek harcayan Yüzme Federasyonu il Temsilcisi Öğr. Gör. Dr. Taner YILMAZ , Spor Şube Müdürü Erol Tosun  ve katılan tüm sporcuları tebrik ederiz.

01 Nisan 2019