18.12.2019 tarihinde Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu Başkanlığı ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı işbirliğinde gerçekleşen Dünya Fair Play Karikatür ve Fotoğraf Sergisi ve ÜNİVERSİTELER FAIR PLAY KERVANI PANELİ ile Fakültemizin öğrencileri tarafından hazırlanan Poster Sunumları, Üniversitemizin Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür merkezinde Uşak Vali Yardımcısı Sayın Ayşe Şeyda ÇAĞLAR ve Üniversitemizin Saygıdeğer Rektörü Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ’ın katılımlarıyla büyük bir başarı ile gerçekleştirilmiştir. Programa katılımları dolayısı ile Sayın Vali Yardımcısı Ayşe Şeyda ÇAĞLAR’a , Saygıdeğer Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ’a ve TMOK Fair Play Komisyonu Üyelerine teşekkür ediyoruz.

Prof. Dr. Yusuf CAN

DEKAN