Bilek Güreşi takımımız Türkiye Üçüncüsü

Türkiye Üniversite Sporları tarafından 23-26 Şubat 2019 tarihleri arasında Antalya/Kemer ‘de düzenlenen Üniversiteler arası bilek güreşi Türkiye Şampiyonasında kadın bilek güreşi takımımız takım halinde Türkiye 3'ncüsü oldu. Sağ –sol kol’da iki 1.’lik,  4  5.’lik, sağ kol’da 1 6.’lık, Sol kol’da  1 7. ‘lik alan takımımız 35 puan toplayarak takım halinde Üniversite sporlarında başarı ile  sportmence üniversitemizi temsil ederek en büyük başarımızı elde ettiler.

Sultan SİVRİHİSARLI-Spor Bilimleri Fakültesi

Nermin SANCAK- Spor Bilimleri Fakültesi

Ayşe UZUN- Spor Bilimleri Fakültesi

Elif AKYALÇIN- Spor Bilimleri Fakültesi

Dilan EKİN- Spor Bilimleri Fakültesi

Fatmagül ATABEY- Spor Bilimleri Fakültesi

Esra DEĞİRMENCİ – Eğitim Fakültesi

2018 yılında Dünya şampiyonu olan öğrencimiz Sultan SiVRİHİSARLI elde ettikleri sonuçta en büyük payın Öğr.Gör.Dr. Taner YILMAZ’a ait olduğunu belirterek takım olarak galibiyetlerini kendisine armağan ettiklerini söyledi. Sporcularımızı ,antrenör ,idareci ve emeği geçen herkesi kutlar, spor hayatlarında başarılar dileriz.

27 Şubat 2019